fbpx

Toimitusehdot

Toimituskuluihin sisältyy postitus-,  pakkaus- ja lähetyskulut. Nämä veloitetaan automaattisesti tilauksen yhteydessä. Tarkistathan tilaamiesi tuotteiden määrät/tuotetiedot tarkasti ennen tilaamista, turhien palautusten välttämiseksi, kiitos! Jos jokin tuote on mahdollisesti loppunut niin ilmoitamme siitä sinulle välittömästi. Olethan yhteydessä meihin (info@urbanfamily.fi) jos haluat tehdä muutoksia tilaukseesi tai olet jostain tuotteesta epävarma. Toimituskulut 6,90 € per tilaus ja yli 50 € tilauksissa tarjoamme sinulle toimituskulut. Emme toimita ulkomaille. Voit myös noutaa tuotteet itse Turun Hirvensalosta. Valitse tällöin kassalla ”nouto” ja olemme sinuun yhteydessä ajankohdan ja tarkemman noutopaikan sopimiseksi.

Maksutavat

Tuotteet postikuluineen maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassamme.

Käytössämme on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet sekä luotto­kortti­maksaminen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Verkkokaupastamme sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Vaihto-ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen, 14 päivän vaihto-ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen/tuotteiden tulee olla alkuperäiskunnossa, käyttämättömiä ja myyntikuntoisina. Vaihto- ja palautustilanteessa asiakas vastaa palautuksesta kertyneestä toimituskulusta. Voi myös palauttaa kotiimme. 

Jos haluat palauttaa tuotteen, otathan heti yhteyttä meihin (info@urbanfamily.fi)

Kysy rohkeasti
1
Kysy rohkeasti!
Moikka!
Miten voin auttaa?