fbpx

TARINAMME

Urban Family tarinamme ja verkkokauppa sai alkunsa totaalisesta rakkaudesta turkkilaisiin hamam-pyyhkeisiin. Yrityksen nimen mukaisesti pyyhkeet hurmasivat koko perheen ja hehkutimme niitä ympäriinsä jo ennen yrityksen tarinan alkua. Pyyhkeet ovat monikäyttöisiä ja käytännöllisiä; ne kuivuvat nopeasti, ne ovat isoja ja niihin on ihana kietoutua, mutta toisaalta ne vievät vain vähän tilaa kaapissa tai laukussa. Perheemme lapsia miellyttää erityisesti pyyhkeiden keveys, jonka ansiosta ne pysyvät lasten ympärillä kiedottuina, eivätkä valahda lattialle. Pyyhkeiden ja käsipyyhkeiden lisäksi olemme valinneet valikoimiimme yleellisiä suuremman kokoisia hamam-vilttejä ja -päiväpeittoja, jotka sopivat niin terassille, sängynpeitteeksi kuin sohvallekin. Tuotteet ovat 100 % puuvillaa ja pehmeisiin viltteihin on ihana käpertyä pimenevässä illassa.

Urban Familyn laadukkaat hamam-tuotteet valmistetaan Turkissa tekstiilituotannosta tunnetussa Denizlin maakunnassa Turkin lounaisosassa. Alueella on hyvin pitkät käsityöperinteet ja hamam-pyyhkeiden juurien sanotaankin sijaitsevan juuri Denizlissä. Tuotteet tehdään vielä tänäpäivänäkin pienissä käsityöpajoissa, joissa ne valmistetaan puoliautomaattisilla kangaspuilla siten, että tasselit solmitaan aina käsin.

Olemme matkustaneet paljon Etelä-Euroopassa ja Urban Familyn hamam-tuotteet onkin nimetty mieleenpainuvien matkakohteiden mukaan. Hamam-pyyhkeen ominaisuudet pääsevät parhaiten esille juuri reissussa. Ne on helppo kääriä matkalaukkuun pieneen tilaan, ne kuivuvat auringossa ihan hetkessä ja rannalla pyyhkeellä on mielekästä makoilla ja sen voi myös pukea lanteille hameeksi tai solmia niskan taakse hameeksi. 

Käytämme evästeitä – lue lisää tästä!

Kysy rohkeasti
1
Kysy rohkeasti!
Moikka!
Miten voin auttaa?