fbpx

Hamam-pyyhe Triana

29,00 

Saatavuus: 1 varastossa

 

Triana on yksi kevyimmistä malleista ja sopii erityisen hyvin reissuun tai rannalle. Hamam-pyyhkeet ovat kevyitä, nopeasti kuivuvia, kauniita ja monikäyttöisiä. Ominaisuuksiensa ansiosta pyyhkeet sopivat erinomaisesti niin rannalle, mökille, veneelle kuin reissuunkin. Pyyhkeen imukyky paranee pesu pesulta ja suuresta koostaan huolimatta se menee pakattuna pieneen tilaan. Urban Familyn aidot turkkilaiset hamam-pyyhkeet ovat 100 % laadukasta puuvillaa. Tuotteilla on Oeko-Tex sertifikaatti, mikä takaa tekstiilien turvallisuuden.

93 x 176 cm + tasselit // 325 g

100% puuvilla // konepesu 40 astetta

Valmistettu Turkissa

 

OSASTO AVAINSANA TUOTTEELLE

Urban Family hamam-pyyhkeet ja Triana on yksi kevyimmistä malleista ja sopii erityisen hyvin reissuun tai rannalle. Hamam-pyyhkeet ovat kevyitä, nopeasti kuivuvia, kauniita ja monikäyttöisiä. Ominaisuuksiensa ansiosta pyyhkeet sopivat erinomaisesti niin rannalle, mökille, veneelle kuin reissuunkin. Pyyhkeen imukyky paranee pesu pesulta ja suuresta koostaan huolimatta se menee pakattuna pieneen tilaan. Urban Familyn aidot turkkilaiset hamam-pyyhkeet ovat 100 % laadukasta puuvillaa. Tuotteilla on Oeko-Tex sertifikaatti, mikä takaa tekstiilien turvallisuuden.

93 x 176 cm + tasselit // 325 g

100% puuvilla // konepesu 40 astetta

Valmistettu Turkissa

Urban Familyn hamam-tuotteet valmistetaan Turkissa tekstiilituotannosta tunnetussa Denizlin maakunnassa Turkin lounaisosassa. Alueella on hyvin pitkät käsityöperinteet ja hamam-pyyhkeiden juurien sanotaankin sijaitsevan juuri Denizlissä. Tuotteet tehdään vielä tänäpäivänäkin pienissä käsityöpajoissa, joissa ne valmistetaan puoliautomaattisilla kangaspuilla siten, että tasselit solmitaan aina käsin.

Hamam-tuotteet voi pestä pesukoneessa 40 asteessa. Rumpukuivaus miedolla lämmöllä. Huuhteluainetta ei suositella, sillä se saattaa heikentää kankaan imukykyä. Mikäli pyyhkeen päässä olevat tasselit aukeavat, voi ne solmia itse uudelleen, mieluiten hieman kosteana, jolloin solmusta tulee tiukempi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hamam-pyyhe Triana”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kysy rohkeasti
1
Kysy rohkeasti!
Moikka!
Miten voin auttaa?