fbpx

Hamam-pyyhe Frigiliana (musta)

23,00 

Saatavuus: 1 varastossa

 

Hamam-pyyhkeet ovat kevyitä, nopeasti kuivuvia, kauniita ja monikäyttöisiä. Ominaisuuksiensa ansiosta pyyhkeet sopivat erinomaisesti niin rannalle, mökille, veneelle kuin reissuunkin. Pyyhkeen imukyky paranee pesu pesulta ja suuresta koostaan huolimatta se menee pakattuna pieneen tilaan. Urban Familyn aidot turkkilaiset hamam-pyyhkeet ovat 100 % laadukasta puuvillaa. Tuotteilla on Oeko-Tex sertifikaatti, mikä takaa tekstiilien turvallisuuden.

95 x 180 cm + tasselit // 380 g

100% puuvilla // konepesu 40 astetta

Valmistettu Turkissa

OSASTO AVAINSANAT TUOTTEELLE ,

Urban Family hamam-tuotteet ovat kevyitä, nopeasti kuivuvia, kauniita ja monikäyttöisiä. Ominaisuuksiensa ansiosta pyyhkeet sopivat erinomaisesti niin rannalle, mökille, veneelle kuin reissuunkin. Pyyhkeen imukyky paranee pesu pesulta ja suuresta koostaan huolimatta se menee pakattuna pieneen tilaan. Urban Familyn aidot turkkilaiset hamam-pyyhkeet ovat 100 % laadukasta puuvillaa. Tuotteilla on Oeko-Tex sertifikaatti, mikä takaa tekstiilien turvallisuuden.

95 x 180 cm + tasselit // 380 g

100% puuvilla // konepesu 40 astetta

Valmistettu Turkissa

Urban Family hamam-tuotteet valmistetaan Turkissa tekstiilituotannosta tunnetussa Denizlin maakunnassa Turkin lounaisosassa. Alueella on hyvin pitkät käsityöperinteet ja hamam-pyyhkeiden juurien sanotaankin sijaitsevan juuri Denizlissä. Tuotteet tehdään vielä tänäpäivänäkin pienissä käsityöpajoissa, joissa ne valmistetaan puoliautomaattisilla kangaspuilla siten, että tasselit solmitaan aina käsin.

Hamam-tuotteet voi pestä pesukoneessa 40 asteessa. Rumpukuivaus miedolla lämmöllä. Huuhteluainetta ei suositella, sillä se saattaa heikentää kankaan imukykyä. Mikäli pyyhkeen päässä olevat tasselit aukeavat, voi ne solmia itse uudelleen, mieluiten hieman kosteana, jolloin solmusta tulee tiukempi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hamam-pyyhe Frigiliana (musta)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×
Kysy rohkeasti
1
Kysy rohkeasti!
Moikka!
Miten voin auttaa?