fbpx

AIDOT TURKKILAISET HAMAM-PYYHKEET, -VILTIT JA -PÄIVÄPEITOT

URBAN FAMILY

Urban Family verkkokauppa.  aidot turkkilaiset hamam-tuotteet ovat 100 % laadukasta puuvillaa. Urban Familyn tuotteet ovat eettisesti valmistettuja ja tuotteilla on oeko-tex standardi, mikä takaa tekstiilien turvallisuuden. Valikoimastamme löydät hamam-pyyhkeiden lisäksi myös hamam-käsipyyhkeet, -viltit, -päiväpeitot ja hamam-kylpytakit.

Näytetään kaikki 4 tulosta

 

Urban Familyn laadukkaat hamam-tuotteet valmistetaan Turkissa tekstiilituotannosta tunnetussa Denizlin maakunnassa Turkin lounaisosassa. Alueella on hyvin pitkät käsityöperinteet ja hamam-pyyhkeiden juurien sanotaankin sijaitsevan juuri Denizlissä. Tuotteet tehdään vielä tänäpäivänäkin pienissä käsityöpajoissa, joissa ne valmistetaan puoliautomaattisilla kangaspuilla siten, että tasselit solmitaan aina käsin.

Hamam-pyyhkeet ovat kevyitä, nopeasti kuivuvia, kauniita ja monikäyttöisiä. Ominaisuuksiensa ansiosta pyyhkeet sopivat erinomaisesti niin rannalle, mökille, veneelle kuin reissuunkin. Pyyhkeen imukyky paranee pesu pesulta ja suuresta koostaan huolimatta se menee pakattuna pieneen tilaan. Perinteisestä frotee-pyyhkeestä poiketen hamam-pyyhettä voi käyttää myös huivina, mekkona, vilttinä tai vaikkapa pöytäliinana.

Käytämme evästeitä – lue lisää tästä!

×
Kysy rohkeasti
1
Kysy rohkeasti!
Moikka!
Miten voin auttaa?