fbpx

Tietosuoja

Tätä sivustoa hallinnoi Urban Family verkkokauppa, joka on rakennettu WordPressin woocommerce-verkkokauppapohjalle. Myymme tuotteitamme täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron ja pidätämme oikeuden kaikkien toimitusehtojemme, tuotteiden ja postituskulujen muutoksiin.

Kun olet ostanut tuotteen verkkokaupasta, se kerätään varastoltamme, ja sinulle tulee sähköposti-ilmoitus, kun tuote on käsitelty ja valmiina postiin. Kun ostat verkkokaupasta tuotteen, keräämme sinulta automaattisesti joitan tietoja, kuten esimerkiksi nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen, joita emme luovuta  kolmannelle osapuolelle.

Tilausta tehdessä sitoudut näihin toimitusehtoihin, joihin sinun on hyvä tutustua ennen tilauksesi tekoa. Postituskulut ja tuotteet maksetaan tilausta tehdessä verkkokaupassa, ja tuote lähetetään 1-5 arkipäivän kuluessa sinulle.  Urban Family käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti. Jos tuote katoaa tai se ei vastaa odotuksiasi tai siinä on jokin virhe tms, niin olethan heti yhteydessä meihin, info@urbanfamily.fi. 

Kysy rohkeasti
1
Kysy rohkeasti!
Moikka!
Miten voin auttaa?