fbpx

YLEISTÄ TUOTTEISTA

 

Hamam-pyyhkeet ovat perinteisiä turkkilaisia, hyvin ohuita ja monikäyttöisiä pyyhkeitä. Urban Familyn laadukkaat hamam-tuotteet valmistetaan Turkissa tekstiilituotannosta tunnetussa Denizlin maakunnassa Turkin lounaisosassa. Alueella on hyvin pitkät käsityöperinteet ja hamam-pyyhkeiden juurien sanotaankin sijaitsevan juuri Denizlissä. Tuotteet tehdään vielä tänäpäivänäkin pienissä käsityöpajoissa, joissa ne valmistetaan käsin puoliautomaattisilla kangaspuilla. Pyyhkeiden ja vilttien päissä olevat tasselit solmitaan aina käsin, jolloin niissä saattaa olla eroavaisuuksia. Tuotekuvista näet, minkä tyyliset tasselit missäkin tuotteessa on.

Urban Familyn tuotteet ovat eettisesti valmistettuja ja tuotteilla on oeko-tex standardi, mikä takaa tekstiilien turvallisuuden. Tuotteidemme Oeko-tex standardin luokitus on korkein taso I, mikä merkitsee, että tuote on sopiva myös vauvoille.

 

HOITO-OHJEET

 

Hamam-tuotteet voi pestä pesukoneessa 40 asteessa. Rumpukuivaus miedolla lämmöllä. Huuhteluainetta ei suositella, sillä se saattaa heikentää kankaan imukykyä. Mikäli pyyhkeen päässä olevat tasselit aukeavat, voi ne solmia itse uudelleen, mieluiten hieman kosteana, jolloin solmusta tulee tiukempi.

Kysy rohkeasti
1
Kysy rohkeasti!
Moikka!
Miten voin auttaa?